
- reklama -
Suroviny
- 2 toustové chleby
- 2 velké pařížské saláty
- 2 pomazánková másla
- tavené sýry
- česnek
- plátkový sýr (45%)
- silný párek
- salám
- zelenina na zdobení
Postup přípravy receptu
-
4 chleby naskládáme do čtverce, obřízneme dle talířku, namažeme pařížským salátem a vrstvíme jednotlivá patra na sebe (přibližně asi 8 pater na sebe, záleží, jak kdo ho chce mít velký).
-
Boky obmažeme pomazánkou. Na plech rozložíme plátkový sýr, na 3 minuty vložíme do trouby, tím se nám zacelí a potáhneme tím dort.
-
Nahoru dáme rozdrobený chléb, který nám zbyl z odkrojků, na to nastříkáme cukrářským pytlíkem pomazánku z pomazánkového másla, sýrů, česneku, másla atd.
-
Pěnu vidličkou mírně rozetřeme a nalepíme pivní etiketu (která šla dobře sloupnout ze sklenice po namočení do horké vody), točený salám, pak připíchneme párátky na dort a dozdobíme zeleninou.
Kuchařka: tygricekj