- reklama -
Suroviny
- 2,25 hrnku polohrubé mouky
- 1 hrnek moučkového cukru
- 1 hrnek oleje
- 1 hrnek mléka
- 1 vajíčko
- 1 prášek do pečiva
- 1 vanilkový cukr
- 2 lžíce kakaa
Postup přípravy receptu
-
Z každé suroviny si asi 2 lžíce odebereme, prášku do pečiva jen trošinku a vajíčko rozšleháme a trošinku taky dáme bokem k ostatním ingrediencím a pořádně vše rozmícháme s kakaem.
-
Ostatní suroviny dáme do pekárny, tekuté, sypké a dáme program – v mém případě Backpulver (Dort), program s práškem do pečiva. Když je na displeji 1, 30 hodiny vyjmeme hák a zbylou směs s kakaem opatrně vařechou vmícháme do světlé hmoty a pokračujeme v programu.
Poznámka od kuchařky
Recept je z mé knížky hrníčková kuchařka a pokusila jsem se o experiment v domácí pekárně. Chutná prý báječně.
Kuchařka: JanaDorazinova