
- reklama -
Suroviny
    
- 1 veka (nejlépe včerejší – může být i bageta)
- 1 tvaroh ve vaničce
- 1 vejce
- 200 ml mléka
- 3 polévkové lžíce cukru moučka
- 1 skořicový cukr
- skořice
Postup přípravy receptu
- 
Veku nakrájíme na plátky. Tvarohem (nijak nechutíme) je lepíme k sobě. Dáváme pěknou vrstvičku tvarohu – nešetříme. 
- 
V míse si rozšleháme vejce s mlékem a večky tím protáhneme. 
- 
Smažíme na rozpáleném oleji do zlatova. 
- 
Hned po usmažení obalíme v cukru se skořicí. Baštíme teplé i studené, jak kdo chce. 
Poznámka od kuchařky
Skořicové večky jsou chutná večeře a dobře se spotřebuje pečivo, které nám zůstalo. Jen na dietu to opravdu není. 🙂
            Kuchařka: Suvicka
        
 
            