
- reklama -
Suroviny
- 4 kotlety
- šálek vývaru
- olej
- cibule
- lžičku sladké papriky
- 2-3 stroužky česneku
- drcený kmín
- 500g kysaného zelí
- 0,3 l smetany
- lžíci hladké mouky
Postup přípravy receptu
-
Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme.
-
Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem, okořeníme česnekem utřeným se solí a drceným kmínem.
-
Přidáme nakrájené zelí a kotlety a společně dusíme doměkka.
-
V polovině dušení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, přisolíme.
Poznámka od kuchařky
Hospodská klasika
Kuchařka: JanaDorazinova