
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 balení Shmaky
- 4 plátky šunky
- sůl
- pepř
- na trojobal:
- 1 vejce
- hl. mouka (pro bezlepkáře mouka bezlepková)
- kukuřičná strouhanka
Postup přípravy receptu
-
Šmakouna rozkrojíme na půlku, osolíme, opepříme. Mezi dvě půlky vložíme šunku a vše obalíme v trojobalu.
-
Smažíme na malém množství tuku dozlatova a podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.
Poznámka od kuchařky
Ze dvou krabiček šmakouna lze udělat i 4 porce, záleží na tom jaký máte velký hlad 🙂
Šmakouna zakoupíte ve zdravé výživě nebo v Globusu, Tescu pod názvem Shmaky.
Najdete ho ve dvou variantách – uzený nebo přírodní.
Já jsem použila uzený, ale i z přírodního je to dobré.
Kuchařka: Papunka