
- reklama -
Suroviny
    
- 1/2 kg ochuceného mletého masa
- 12 koleček salámu (asi 150 g nejlépe gothaje)
- 6 plátků tvrdého sýra (může být i uzený)
- 3 vejce vařená natvrdo
- hořčice
- kousek kápie
Postup přípravy receptu
- 
Můžeme použít ochucené mleté maso (většinou se prodává v supermarketech v alobalové vaničce, nebo si dle svých zvyklostí mleté maso ochutíme. 
- 
Pak vypláchneme pekáč studenou vodou a polovinu masa rozprostřeme po dně. 
- 
Plátek gothaje potřeme obyčejnou hořčicí, položíme na něj půl plátku sýra a 1/4 vejce natvrdo, kousek kápie a plátek přehneme a uložíme do řady na sekanou. Dáváme asi 3 řady po 4 kusech. Na salámové roládky rozprostřeme druhou polovinu sekané. Nepodléváme. 
- 
Pečeme přikryté ve vyhřáté troubě asi 30-40 min na 170°C, až povrch zčervená. 
Poznámka od kuchařky
Jídlo je velmi šťavnaté a tu zvláštní chuť tomu dodává rozehřátý sýr. Foto není příliš zdařilé, na talíři už jsou jen zbytečky.
            Kuchařka: Hella
        
 
            