
- reklama -
Suroviny
2 šišky
- 1,5 kg mleté maso
- 3 vejce
- 1 malá tatarka (100 ml)
- 4 polévkové lžíce chilli hořčice
- 3 stroužky prolisovaného česneku
- 1 polévková lžíce mletý kmín
- 2 polévkové lžíce solamylu
- hrst nasekané zelené petrželky
- 1 polévková lžíce sojové omáčky
- sůl
- strouhanka na zahuštění
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny zamícháme, dobře propracujeme, na igelitovém sáčku potřeném vodou vytvoříme 2 šišky. Šišky potřeme chilli hořčicí, dáme na vysoký plech, který jsme potřeli sádlem (olejem) a podlejeme troškou vody.
-
Pečeme na 180°C do červena, na spodní mřížce, během pečení poléváme výpekem z masa. Podáváme s bramborovou kaší nebo chlebem.
Kuchařka: eva hubova