
- reklama -
Suroviny
- brambory
- kuřecí prsa, či stehýnka
- koření
- cibule
- anglická slanina
- Niva
- 1 šlehačka
Postup přípravy receptu
-
Do pekáčku nakrájíme brambory na kolečka, posypeme grilovacím kořením, pocákáme olejem. Na ně naskládáme 2-3 na kolečka nakrájené cibule.
-
Na cibuli dáme nakrájené řízečky a na ně anglickou. Podlejeme půlkou šlehačky (asi deci).
-
Zakryjeme, pečeme.
-
Až je vše téměř měkké, otevřeme pekáč, zasypeme opravdu hodně Nivou a když je potřeba, dolijeme zbytek šlehačky. Dopečeme až vše zrůžoví.
Poznámka od kuchařky
Voní to tak náramně, že je dobré postavit manžela mezi dveře a odhánět všechny kolemjdoucí
Kuchařka: Svetlana









