- reklama -
Suroviny
2 porce
- 1 kg krkovičky
- 2 velké cibule
- 1 bobkový list
- 6-7 kuliček pepře
- 3-4 polévkové lžíce majonézy nebo tatarské omáčky
- trošku soli
Postup přípravy receptu
-
Maso si nakrájíme na libovolně veliké kousky, cibule na trošku silnější kolečka.
-
Do mísy dáme maso, cibuli, pepř, bobkový list. Trošku osolíme, přidáme majonézu, pěkně promícháme a dáme do lednice přes noc.
-
Maso a cibuli napíchneme na nerezové špízové jehly a hezky pomalu opékáme na grilu do zlatova.
Poznámka od kuchařky
Chutná se salátem : rajčata, okurka, jarní cibulka, sůl, pepř podle chuti, 2-3 lžíce zakysané smetany, promícháme a podáváme se šašlikem.
Fotku přidám později.
Kuchařka: mariya