
- reklama -
Suroviny
- 1 konzerva losos ve vlastní šťávě (objem 170 ml)
- 4 cherry rajčátka
- 2 kusy salátu Little gem (mini římský salát)
- čerstvé bylinky:
- meduňka
- rozmarýn
- pažitka
- bazalka
- citronová šťáva
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Salát, rajčátka a bylinky opláchneme. Ze salátu nejprve opatrně oddělíme pěkné listy, na porci počítáme 2 – 3 listy.
-
Zbytek salátu nakrájíme na drobné kousky, přidáme lososa i s olejem. Rajčátka nakrájíme na plátky (asi 3 z každého), bylinky nasekáme. Vše důkladně promícháme. Pak dle chuti osolíme, opepříme, „ocitronujeme“ a necháme v chladu odležet.
-
Každý list naplníme směsí a upevníme párátkem. Podáváme s čerstvým pečivem.
Poznámka od kuchařky
Vhodné jako rychlovka, pohoštění, lehý oběd, či večeře
Kuchařka: spagetka









