
- reklama -
Suroviny
- 200 g rapikateho celeru
- 1/2 mensiho rimskeho salatu (nebo ledoveho salatu)
- 3 lzice majonezy
- 3 lzice zakysane smetany
- 2 lzicky citronove stavy
- 1 lzice dijonske horcice
- hrstka hladkoliste petrzelky
- zelene olivy bez pecky
- sul
- pepr
Postup přípravy receptu
-
Řapíkatý celer očistíme, nakrájíme na drobné proužky. Salát omyjeme, osušíme a natrháme na kousky.
-
Na dressing smícháme majonézu, smetanu, hořčici, petrželku a citronovou šťávu.
-
Dochutíme solí, pepřem a promicháme s celerem a salátem.
-
Posypeme pokrájenými olivami.
Poznámka od kuchařky
inspirace: www.coopclub.cz
Salat je velmi dobry, dressingu bylo docela hodne, nedavala jsem vsechen.
Kuchařka: aisha









