
- reklama -
Suroviny
- 1 menší pórek
- hrst listů hořčice čínské
- 2 vejce natvrdo
- několik růžiček květáku
- cherry rajčátka
- česneková pažitka
- Zálivka:
- 4 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce kremžské hořčice
- sůl
- 1 lžíce bílého vínneho octa
Postup přípravy receptu
-
Ružičky karfiolu krátko, asi 5 min, obvaríme v slanej vode.
-
Všetky prísady na zálievku prešľaháme.
-
Pór nakrájame na kolieska, horčicu natrháme a premiešame v mise.
Pridáme zálievku a opäť premiešame. -
Šalát rozložíme na misu a ozdobíme paradajkami, ružičkami karfiolu a na štvrťky nakrájanými vajíčkami.
Posypeme nasekanou pažitkou.
Kuchařka: tejaja