- reklama -
Suroviny
- 1/2 menší dýně Hokaidó
- olivový olej
- sůl
- pepř
- 2 hrsti rukoly
- 2 hrsti vlašských ořechů
- 50 g parmazánu
- 1 lžíce balzamikového octa
- 1 lžíce dobrého kečupu
- 1 lžíce dýňového oleje
Postup přípravy receptu
-
Dýni nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a dáme péci na plechu do předehřáté trouby.
-
Pečeme, až dýně změkne a začne lehce zlátnout.
-
Mezitím si nahrubo nasekáme ořechy a osmahneme je na suché pánvi.
-
Pečenou dýni smícháme s rukolou, ořechy a hoblinkami parmazánu.
-
Zalijeme zálivkou, kterou vyrobíme smícháním balzamica, kečupu a dýňového oleje.
Kuchařka: Angel 666