Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček

113
- reklama -

Suroviny
2-3 porce

1 větší mladá kedlubna
1 větší mrkev
několik ředkviček
1-2 mladé lahůdkové cibulky i s natí
hrstička mladých kedlubnových a ředkvičkových lístků
sůl a pepř podle chuti
150-200 g dobrého bílého jogurtu

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou kedlubnu a mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, ředkvičky nakrájíme na plátky. Oprané lístečky nasekáme nadrobno. Několik plátků ředkviček a pár celých lístečků si ponecháme na ozdobu.


    Zobrazit celý recept

  2. Cibulku nakrájíme na jemné kroužky a přidáme k zelenině. Osolíme, opepříme a promícháme. Přidáme jogurt a ještě jednou promícháme.

  3. Ozdobíme a můžeme podávat. Můžeme přidat i nějaké oblíbené zelené bylinky, petrželkou počínaje a saturejkou konče (ta je i proti nadýmání).