
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 25 dkg vařeného hovězího masa
- 1/2 limetky
- 1 mrkev
- kousek celeru
- 1/2 konzervy hrášku
- 1 střední cibule
- 1/2 salátové okurky
- Zálivka:
- 2 lžíce majonézy
- lžíce hořčice
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Mrkev a celer nakrájíme a uvaříme ve slané vodě s limetkovou šťávou.
-
Kostičky vařeného masa smícháme s vychladlou mrkví a celerem.
-
Přidáme hrášek, cibuli a salátovou okurku.
-
Smícháme se zálivkou.
-
Dáme alespoň na hodinu vychladit
Poznámka od kuchařky
z pořadu Pod pokličkou (19. 7. 2007)
Kuchařka: Jitka J.









