
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 100 g plátků hovězího carpaccia
- 4 jahody
- 100 g hroznového vína
- 80 g rukoly
- 8 cherry rajčat
- 40 g Parmigiana
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce citronové šťávy
- sůl podle potřeby
Postup přípravy receptu
-
Omyjeme všechnu zeleninu a ovoce, připravíme velkou mísu, ve které prošleháme med, citronovou šťávu a olivový olej.
-
Do zálivky přidáváme ovoce a zeleninu. Promícháme a servírujeme na talíř. Na salát skládáme carpaccio a zastrouháme Parmigiano.
-
Podáváme s pečivem. Já upekla malé máslové houstičky.
Poznámka od kuchařky
Dobrou chuť.
Kuchařka: sabipupp