Salát z fenyklu a pomeranče s medovo – limetkovou zálivkou

39
- reklama -

Suroviny

1 fenykl
1 pomeranč
1 řapík celeru i se světlými lístky
1 mrkev
1 červená cibule
1 jarní cibulka
Na zálivku vše podle chuti:
limetka
med
olivový olej
sůl
vinný ocet
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pomeranč okrájíme včetně bílé slupky a vykrájíme z něj mezi žebry měsíčky, které překrájíme na polovinu. Fenykl rozpůlíme, odstraníme košťál a nakrájíme na slabé proužky. Cibuli na kolečka, řapík a jarní cibulku na proužky. Mrkev škrabkou na tenké proužky.


    Zobrazit celý recept

  2. Vše promícháme a nakonec přidáme posekané lístky fenyklu a celeru.

  3. Ze uvedených surovin vymícháme zálivku a salát s ní promícháme.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/