
- reklama -
Suroviny
- 1 sáček uvařené rýže
- 1 střední mrkev
- 1 hrst pórku
- 2 hrsti čínského zelí
- 1 malá zakysaná smetana
- sůl
- kayenský pepř mletý
- 10 dkg uzených tygřích krevet
- listy čínského zelí
- cherry rajčata na ozdobu
Postup přípravy receptu
-
Uvařenou rýži smícháme s nastrouhanou mrkví a najemno nakrájeným pórkem.
-
Přidáme čínské zelí, nakrájené krevety a zakysanou smetanu osolenou a opepřenou. Kdo nemá rád zakysanou smetanu, může dát na spojení všech ingrediencí tatarskou omáčku.
-
Na ozdobu si necháme celé krevety. Servírujeme na listy čínského zelí a dozdobíme rajčátky.
Poznámka od kuchařky
Sůl a pepř dávkujeme dle vlastní chuti.
Kuchařka: hanahcotton