
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 svazek červených ředkviček
- 2 červené papriky
- 2 zelené papriky
- 1 svazek řapíkatého celeru
- 1 malá cibule
- 12 cherry rajčátek nebo 4 velká rajčata
- 1 bílý jogurt
- 1 avokádo
- bylinky
- pepř
- špetka soli
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu pokrájíme na malé kostičky. Řapíkatý celer rozmixuji, aby byl velmi jemný. Stačí dát 3 nožky. Je velmi aromatický.
-
Avokádo rozmačkáme a se směsí smícháme. Přidáme bylinky – italské koření. Opepříme a dochutíme špetkou soli. Přidávám i chilli, což je vynikající.
-
Promícháme s bílým jogurtem.
-
Mohu doporučit i s bagetou jako předkrm, nebo s toustovým chlebem.
Kuchařka: Loulalo