Salát s pečenými rajčaty, tuňákem a mozzarellou

44
- reklama -

Suroviny
2 porce

200 g filé z tuňáka Calvo v olivovém oleji
1 menší cuketa
cherry rajčátka
125 g mozzarelly
olivový olej
hrubozrnná mořská sůl
čerstvě mletý pepř
čerstvá bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Cherry rajčátka omyjeme a překrojíme napůl. Takto překrojená rajčátka naskládáme vedle sebe na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem, posypeme solí, pepřem a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C cca 30 minut.


    Zobrazit celý recept

  2. Cuketu nakrájíme na tenká kolečka a na troše olivového oleje je ogrilujeme z obou stran. Hotová a upečená rajčátka naservírujeme na talíř, přidáme grilovanou cuketu, tuňáka a natrhanou mozzarellu.

  3. Vše zakápneme olivovým olejem, podle chuti dosolíme a ozdobíme nasekanou bazalkou.

  4. Salát podáváme jen tak samotný nebo s opečenou bagetkou.

Poznámka od kuchařky

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky 🙂

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/