Salát „Rumcajs“

70
- reklama -

Suroviny
vystačí na chlebíčky z 1 veky

50 dkg měkkého salámu (nakrájet na plátky)
2 střední cibule
2 větší kyselé okurky
1 malá Majolka®
Marináda:
2 lžíce sladkého kečupu
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce oleje
1/2 lžíce krystalu
1/2 lžičky chilli

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience na marinádu smíchat a krátce nechat přejít varem, poté nechat vychladnout.

  2. Salám nakrájet na úzké asi 1 cm dlouhé nudličky, cibuli nadrobno, okurku nadrobno, smíchat s majolkou, vychladlou marinádou a vše promíchat, dát do lednice na 24 hodin.

Poznámka od kuchařky

* před konzumací promíchejte

* dávám na veku /chlebíčky/, chuťovky, …