Salát Mozzarella s rajčaty a bagetou

74
- reklama -

Suroviny
2 porce

Mozarella
rajčata
balsamikovy ocet
Extra virgin olivovy olej
orechy
bazalka
bageta
česnek
máslo
(bylinky podle obliby)
bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme rajčata a Mozzarellu na kolečka. Do malé plastové krabičky nalijeme 4 lžíce olivového oleje, 3 lžíce balsamikoveho octa, přidáme trošku česneku, sůl a trochu čerstvě bazalky (3 listy) nakrájené najemno.


    Zobrazit celý recept

  2. Protřepeme.

  3. Nachystáme talíř, do něj naaranžujeme jedno kolečko rajčete a jedno kolečko Mozarelly a takhle potupujeme, až máme zaplněný talíř.

  4. Osolíme a opepříme, zalijeme marinádou ,přikryjeme sáčkem a necháme louhovat v ledničce 2 hodiny.

  5. Mezitím nachystáme bagetu, nakrájíme ji, ale nedokrojíme po celé bagetě.

  6. Do másla zamícháme česnek a bylinku, jakou máte rádi, já dala bazalku.

  7. Necháme rozpéct v horkovzdušné troubě 5 minut a podáváme.