- reklama -
Suroviny
2 porce
- Mozarella
- rajčata
- balsamikovy ocet
- Extra virgin olivovy olej
- orechy
- bazalka
- bageta
- česnek
- máslo
- (bylinky podle obliby)
- bazalka
Postup přípravy receptu
-
Nakrájíme rajčata a Mozzarellu na kolečka. Do malé plastové krabičky nalijeme 4 lžíce olivového oleje, 3 lžíce balsamikoveho octa, přidáme trošku česneku, sůl a trochu čerstvě bazalky (3 listy) nakrájené najemno.
-
Protřepeme.
-
Nachystáme talíř, do něj naaranžujeme jedno kolečko rajčete a jedno kolečko Mozarelly a takhle potupujeme, až máme zaplněný talíř.
-
Osolíme a opepříme, zalijeme marinádou ,přikryjeme sáčkem a necháme louhovat v ledničce 2 hodiny.
-
Mezitím nachystáme bagetu, nakrájíme ji, ale nedokrojíme po celé bagetě.
-
Do másla zamícháme česnek a bylinku, jakou máte rádi, já dala bazalku.
-
Necháme rozpéct v horkovzdušné troubě 5 minut a podáváme.
Kuchařka: Corall+Emmy 30.9.2006