- reklama -
Suroviny
1 porce
- 100 g vařeného či pečeného kuřete
- 50 g jablek
- 50 g majonézy
- 20 g ořechů
- 5 ml šťávy z citrónu
- 50 g kompotu z broskve
- 0,2 g černého pepře
- 2 g soli
- 20 g zeleného salátu
- ušlehaná šlehačka bez cukru na ozdobení
Postup přípravy receptu
-
Uvařené a odkostěné kuře nakrájíme na kousky po 1 cm.
-
Jablka se oloupou a nakrájí na kousky nebo plátky.
-
Ořechy se nasekají na drobno.
-
Broskev nakrájíme nadrobno.
-
Všechny suroviny smícháme s majonézou a přidáme trochu šlehačky. Ochutíme černým pepřem a solí. Položíme na talíř. Ozdobíme šlehačkou a zeleným salátem, ořechy a lehce zasypeme mletým černým pepřem.
Kuchař: evosheek