Salát Ajda

46
- reklama -

Suroviny
1 porce

100 g vařeného či pečeného kuřete
50 g jablek
50 g majonézy
20 g ořechů
5 ml šťávy z citrónu
50 g kompotu z broskve
0,2 g černého pepře
2 g soli
20 g zeleného salátu
ušlehaná šlehačka bez cukru na ozdobení

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené a odkostěné kuře nakrájíme na kousky po 1 cm.


    Zobrazit celý recept

  2. Jablka se oloupou a nakrájí na kousky nebo plátky.

  3. Ořechy se nasekají na drobno.

  4. Broskev nakrájíme nadrobno.

  5. Všechny suroviny smícháme s majonézou a přidáme trochu šlehačky. Ochutíme černým pepřem a solí. Položíme na talíř. Ozdobíme šlehačkou a zeleným salátem, ořechy a lehce zasypeme mletým černým pepřem.