- reklama -
Suroviny
cca 1 kg salámu
- 1 kg bůčku
- 6 vajec
- 2 lžíce vegety
- 4 lžíce strouhanky
- 4 lžíce hladké mouky
- 1 lžička grilovacího koření
- trochu pepře
Postup přípravy receptu
-
Bůček nakrájíme na kostičky, přidáme koření, vše promícháme a směsí naplníme tlačenkový sáček vhodný na vaření salámu.
-
Před vařením sem tam propícháme jehlou sáček, aby nám během varu neprasknul. Vaříme ve vodě 2 hodiny na mírném ohni, necháme úplně vychladnout a krájíme na kolečka.
Poznámka od kuchařky
Recept mi přišel meilem, autor, ani web není znám. Případného autora ráda uveřejním.
Vynikající dobrota na Silvestra!!
Kuchařka: JanaDorazinova