
- reklama -
Suroviny
40 porcí
- 420 g hladké mouky
- 140 g cukru moučky
- 280 g másla
- 4 žloutky
- 2 Pl kakaa
- citrónová kůra
- čokoládová poleva
- meruňková marmeláda
Postup přípravy receptu
-
Ze surovin vypracujeme těsto a dáme ho na 2 hodiny do lednice.
-
Těsto vyválíme na plát silný asi 3 mm a vykrajujeme různé tvary. Polovinu necháme plnou a do druhé poloviny uděláme dírky, jako na linecké.
-
Pečeme na 180″C 10 minut. Vychladlé slepujeme meruňkovou marmeládou a polévame čokoládou.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: poznámky mé mamky a internet. Pro zdejší chytrolínky, že jsem si název nevymyslela jen jsem ho převzala i s receptem. Tak příště se více informujte a pak rozumujte!!!!
Kuchařka: jipohe