
- reklama -
Suroviny
- 100 g rýže
- sůl
- 4 až 6 lžic vinného octa
- 3 lžíce kečupu
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 svazek naťové cibulky
- 1 červená paprika
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce oleje
- bílý pepř
- troška cukru
- 200 g tvrdého sýra
Postup přípravy receptu
-
Ryžu uvaríme a necháme odkvapkať. Vmiešame kečup, sójovú omáčku a necháme asi 30 minut odležať. Pridáme narezanú cibuľku, na jemno usekaný cesnak, olej a na malé kocky narezanú papriku. Dochutíme soľou, korením, cukrom, octom a necháme ešte odležať.
-
Syr narežeme na malé kocôčky a pred podávaním posypeme na šalát.
Kuchařka: tejaja