![Rýže s tlačenkou_5ff7d927a62da.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/ryze-s-tlacenkou_5ff7d92795228.jpeg)
Suroviny
- vařená rýže
- cibule
- máslo
- tlačenka
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Pokud jste rýži nedusili na osmažené cibuli a použijete-li vařenou rýži, tak je vhodné dát ji prohřát na zesklovatěnou cibuli a posléze zlehka vmíchat na kostičky pokrájenou tlačenku a nechat chvilku prohřát. Dosolte a opepřete.
-
Můžete použít i čerstvě připravenou rýži. Kladně bylo přijato i jídlo alá risotto; v tom případě samozřejmě čerstvě uvařené, s tlačenkou přidanou do hotového až v samém závěru. Pokud jídlo zastříknete vínem (bílým) nebo zakápnete octem (rýžovým), tak to jídlu jen prospěje.
Poznámka od kuchařky
Zdroj:
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak…
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…