Rýže s tlačenkou

49
- reklama -

Suroviny

vařená rýže
cibule
máslo
tlačenka
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pokud jste rýži nedusili na osmažené cibuli a použijete-li vařenou rýži, tak je vhodné dát ji prohřát na zesklovatěnou cibuli a posléze zlehka vmíchat na kostičky pokrájenou tlačenku a nechat chvilku prohřát. Dosolte a opepřete.


    Zobrazit celý recept

  2. Můžete použít i čerstvě připravenou rýži. Kladně bylo přijato i jídlo alá risotto; v tom případě samozřejmě čerstvě uvařené, s tlačenkou přidanou do hotového až v samém závěru. Pokud jídlo zastříknete vínem (bílým) nebo zakápnete octem (rýžovým), tak to jídlu jen prospěje.

Poznámka od kuchařky

Zdroj:

http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak…

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…