
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 1/2 hrnku vařené rýže
- 1/2 středního květáku
- 1 menší cuketa
- 1/2 červené papriky
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- oblíbené koření (použila jsem lžičku směsi Šangri-La)
- olej
Postup přípravy receptu
-
Květák nastrouháme na malé slzičky, cuketu nakrájíme na čtvrtkolečka a česnek nasekáme nadrobno.
Na rozehřátý olej vhodíme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Pak přidáme k cibuli květák, cuketu i česnek a necháme chvilku restovat. -
Po chvíli osolíme, opepříme a přilijeme asi 4 lžíce vody. Přihodíme papriku nakrájenou na kostičky, přiklopíme a necháme asi 2-3 minuty podusit.
Pak odklopíme pokličku, okořeníme a vmícháme vařenou rýži.
Jednoduché, rychlé a výborné. Nakrájená rajčata jídlo skvěle doplní.
Kuchařka: Angel 666