Rychlý zeleninový guláš s hovězím ve vlastní šťávě

135
- reklama -

Suroviny

konzerva hovězího masa (400g)
4 cibule
2 lžíce oleje
2 červené papriky
2 zelené papriky
1/4 l rajčatové šťávy
1 lžíce sladké papriky
1 lžička soli
1/2 lžičky pepře
1/2 lžičky masoxu
280 g sterilované kukuřice
2 lžíce kečupu

Postup přípravy receptu

  1. Maso z konzervy nakrájíme na kostky a cibuli na půl kolečka. Podusíme 5 minut na oleji.

  2. Přidáme papriky na nudličky, rajčatovou šťávu a koření. Necháme přejít varem, dochutíme a dusíme pod poklicí do změknutí paprik.

  3. Vmícháme kukuřici s kečupem, prohřejeme a podáváme. Příloha – těstoviny, rýže, brambory.