![Rychlorolky ze šlehané sekané_5ff9748e93a45.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/rychlorolky-ze-slehane-sekane_5ff9748e823c3.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- Nebudu zde uvádět gramáže a množství, každý podle počtu porcí určitě odhadne.
- masová sekaná (syrová šlehaná)
- šunka
- plátkový uzený sýr
- mrkev
- pórek
- niva
- cibule
- špetka oblíbeného koření
- ( nebo na náplň kdo co rád)
Postup přípravy receptu
-
Sekanou rozdělíme na počet porcí. Na potravinářskou fólii sekanou rozprostřeme na plát, poklademe ingrediencemi ( viz . foto) a pomocí fólie pevně stočíme.
-
Poté bez fólie přeneseme na pomaštěný alobal a taktéž pevně zabalíme.
-
Vložíme do pekáčku s trochou vody a dáme do rozpálené trouby na 200°C. Když se nám zdají rolky již ztuhlé, cca po 20ti minutách, vybalíme je z alobalu a i se šťávou z alobalu vrátíme zpět do pekáčku dopéct.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea