Rychlorolky ze šlehané sekané

40
- reklama -

Suroviny

Nebudu zde uvádět gramáže a množství, každý podle počtu porcí určitě odhadne.
masová sekaná (syrová šlehaná)
šunka
plátkový uzený sýr
mrkev
pórek
niva
cibule
špetka oblíbeného koření
( nebo na náplň kdo co rád)

Postup přípravy receptu

  1. Sekanou rozdělíme na počet porcí. Na potravinářskou fólii sekanou rozprostřeme na plát, poklademe ingrediencemi ( viz . foto) a pomocí fólie pevně stočíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Poté bez fólie přeneseme na pomaštěný alobal a taktéž pevně zabalíme.

  3. Vložíme do pekáčku s trochou vody a dáme do rozpálené trouby na 200°C. Když se nám zdají rolky již ztuhlé, cca po 20ti minutách, vybalíme je z alobalu a i se šťávou z alobalu vrátíme zpět do pekáčku dopéct.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/