
- reklama -
Suroviny
- 3 krabičky rajčatového pyré v krabičce (3×500 g)
- 3 lžíce olivového oleje
- čerstvá bazalka
- 1 rovná lžička mleté skořice
- sůl
- pepř 3 barev
- oregano
Postup přípravy receptu
-
V kastrůlku přivedeme k varu rajčatová pyré spolu s vodou, kterou jsme krabičky od pyré vyplachovali (asi 300 ml). Přidáme olivový olej, skořici, sůl, pepř a oregano. Vše necháme projít varem.
-
Servírujeme jednoduše s nasekanou čerstvou bazalkou, kterou polévku zasypeme před podáváním. Zapečené bagetky s máslem a česnekem jsou tou nejlepší přílohou.
Poznámka od kuchařky
Někdy opravdu vůbec nestíhám a hledám cestu, jak ušetřit každou minutku. Zde je můj recept na tu absolutně nejrychlejší polévku, kterou znám. Dětem do ní někdy přidávám písmenkové těstoviny, jindy se mi zase hodí přidat hrstku zbylé rýže z předešlého dne.
Kuchařka: Sladkyzivot.blog