- reklama -
Suroviny
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 menší nadrobno nakrájená cibule
- 3 větší rozmačkané stroužky česneku
- 1 lžíce hnědého cukru
- 1 vrchovatá lžička sušeného zázvoru
- 1 vrchovatá lžička sušeného oregána
- 1 vrchovatá lžička sušené bazalky
- 1 konzerva krájených rajčat (např. Valfruta)
- čerstvý pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
V menším hrnci rozehřejte olej a 5 minut na něm opékejte cibuli (pozor, ať se nespálí). Poté přidejte česnek a nechte asi půl minuty osmahnout. Vmíchejte bylinky a cukr a nechte krátce (asi minutu) zkaramelizovat. Poté přidejte rajčata, přikryjte pokličkou (malou část hrnce nechte odkrytou, aby mohla unikat pára) a vařte na mírném plameni asi 15 minut.
Poznámka od kuchařky
Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz
Kuchařka: veganotic