
- reklama -
Suroviny
6 – 8 porcí
- 3 PL oleje
- 1,5 hrnku rýže
- 1 ČL granulovaného česneku
- 1/2 ČL soli
- 1/2 ČL římského kmínu
- 1/2 hrnku rajčatového protlaku
- 2 hrnky zeleninového vývaru
- 3 PL čerstvého koriandru
Postup přípravy receptu
-
Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, přidáme rýži a mícháme, dokud nebude rýže průhledná.
-
Přidáme česnek, sůl, kumín a řádně promícháme.
-
Vmícháme protlak a vývar a přivedeme k varu, vaříme na mírném stupni cca 20 – 25 minut, až bude rýže měkká.
-
Nakonec vmícháme nasekaný koriandr a promícháme.
Poznámka od kuchařky
Mé další recepty najdete na http://www.chute-sveta.cz
Kuchařka: chute-sveta.cz