Rychlá mexická rýže

62
- reklama -

Suroviny
6 – 8 porcí

3 PL oleje
1,5 hrnku rýže
1 ČL granulovaného česneku
1/2 ČL soli
1/2 ČL římského kmínu
1/2 hrnku rajčatového protlaku
2 hrnky zeleninového vývaru
3 PL čerstvého koriandru

Postup přípravy receptu

  1. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej, přidáme rýži a mícháme, dokud nebude rýže průhledná.

  2. Přidáme česnek, sůl, kumín a řádně promícháme.

  3. Vmícháme protlak a vývar a přivedeme k varu, vaříme na mírném stupni cca 20 – 25 minut, až bude rýže měkká.

  4. Nakonec vmícháme nasekaný koriandr a promícháme.

Poznámka od kuchařky

Mé další recepty najdete na http://www.chute-sveta.cz