Rychlá buchta ,,Malinovka“

53
- reklama -

Suroviny

1 velký kelímek bílého jogurtu
1 kelímek polohrubé mouky
půl kelímku cukru krystal -(nebo dle chuti)
2 vejce
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
mléko dle potřeby (vůbec tam být nemusí)
ovoce:
maliny (borůvky)

Postup přípravy receptu

  1. Vše smíchat dohromady.


    Zobrazit celý recept

  2. Půl těsta vylejeme na plech-středně velký, nebo do koláčové mísy, toto je množství je ideální). Jestliže děláte do velkého plechu, radím 2 dávky, koláč bude vyšší.

  3. Na těsto dáme ovoce a polít znovu těstem. Na těsto opět ovoce. Takhle bude ovoce i uvnitř ne jen nahoře.

Poznámka od kuchařky

Koláč je opravdu rychlý, já do těsta přidala i kousky čokolády. Koláč je vláčný, vůbec není suchý.Na foto je koláč ze dvou dávek.