Ryby smažené s chutí orientu

63
- reklama -

Suroviny
dle ryb a strávníků

jakékoliv ryby (měla jsem 2 menší tresky)
těstíčko Orient (od Avokada)
sůl
strouhanka
olej

Postup přípravy receptu

  1. Očištěnou a naporcovanou rybu omyjeme a vysušíme.

  2. Uděláme si orient těstíčko naředěním vody, jak psáno na sáčku a ještě obalíme ve strouhance, na oleji usmažíme. Na talíř přidáme citron, který si na rybu vymačkáme.

Poznámka od kuchařky

Recept není kdoví co, ale dávám ho z toho důvodu, aby jste ho mohli vyzkoušet, stojí za to! Já dělávám i s jiným masem, ovšem na rybách ta chuť orientu je nejlepší a nejvíc vynikne, je přímo exkluzivní a určitě vám bude chutnat. Řízky jsou krásně křupavé!