
- reklama -
Suroviny
dle ryb a strávníků
- jakékoliv ryby (měla jsem 2 menší tresky)
- těstíčko Orient (od Avokada)
- sůl
- strouhanka
- olej
Postup přípravy receptu
-
Očištěnou a naporcovanou rybu omyjeme a vysušíme.
-
Uděláme si orient těstíčko naředěním vody, jak psáno na sáčku a ještě obalíme ve strouhance, na oleji usmažíme. Na talíř přidáme citron, který si na rybu vymačkáme.
Poznámka od kuchařky
Recept není kdoví co, ale dávám ho z toho důvodu, aby jste ho mohli vyzkoušet, stojí za to! Já dělávám i s jiným masem, ovšem na rybách ta chuť orientu je nejlepší a nejvíc vynikne, je přímo exkluzivní a určitě vám bude chutnat. Řízky jsou krásně křupavé!
Kuchařka: Bibinka