- reklama -
Suroviny
- 500 g rybích filetů (měla jsem štikozubce)
- zelená kari pasta ( viz foto )
- 1 plechovka kokosového mléka
- citronová tráva
- 1 – 2 PL rybí omáčky
- čerstvý koriandr
- limetka
- chilli paprička – nemusí být
- olej
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém zprudka opečeme rybí filety, nakrájené na menší kousky, posypané sušenou citronovou trávou, nebo přidáme čerstvou.
-
Orestovanou rybu vyndáme, do pánve vložíme kari pastu, rozmícháme ji, přilijeme kokosové mléko, rybí omáčku, / případně přidáme chilli papričky/, vrátíme rybí kousky a vše krátce společně podusíme.
-
Na závěr dochutíme šťávou z limetky a hustě posypeme koriandrem. Podáváme s rýží.
Kuchařka: maris