
- reklama -
Suroviny
- asi 50 g tresky bez kůže
- 1/2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce bílého jogurtu
- 2 plátky cukety asi 1-2 cm silné
- nastrouhaná kůra z 1/2 citronu
- 1 lžička citronové šťávy
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 180°C.
-
Z jogurtu, oleje, citronové kůry a šťávy, špetky soli a pepře připravíme marinádu.
-
Rybu nakrájíme na kostky a vložíme do marinády.
-
Cuketu rozkrojíme na čtvrtiny a střídavě s rybou napichujeme na špejli.
-
Na plech položíme pečící papír, špíz a vložíme do trouby na 7 – 10 minut.
Poznámka od kuchařky
Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz
Kuchařka: Vareniste.cz