- reklama -
Suroviny
4 porce
- dvě ryby ( kapr nebo jiná ryba )
- bobkový list
- nové koření
- sůl
- vajíčko
- koření co máme rádi
- pepř
- česnek
- strouhanka
- mléko
Postup přípravy receptu
-
Vykuchané ryby bez hlav dáme varit do osolené vody s bobkovým listem a novým kořením. Necháme je uvařit uplně do měkka.
-
Opatrně je obereme a vyndáme kosti. Poté je dobré maso přemlít na jemném strojku.
-
Smícháme maso s kořením a ingrediencemi jako sekanou. Utvoříme sekanou a dáme péct do trouby nebo do remosky.
-
Krásně to při pečení voní a sekaná je štavnatá.
Poznámka od kuchařky
Dost lidí nejí ryby. Tato sekaná je přesvědčí, že ryby jsou výborné a ani nepoznají, o jakou sekanou se jedná.
Kuchař: bojar