
- reklama -
Suroviny
pro celou rodinu
- 1 malou cibuli
- 1 pomazánkové máslo (může být i máslo, záleží kdo co má rád)
- 2 ks rybího filé (používám mražené kostky bez kostí)
- máslo
- sůl
- mletý kmín
- mletá paprika sladká
Postup přípravy receptu
-
Nejprve necháme rozmrazit ryby, poté z nich pomocí ubrousku osušíme přebytečnou vodu. Osolíme, okmínujeme mletým kmínem a jemně posypeme mletou paprikou.
-
Na pánev dáme rozehřát kousek másla a ryby opečeme dozlatova. Necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme cibulku na jemno (já strouhám na jemném struhadle kvůli synovi) a smícháme s pomazánkovým máslem.
-
Ryby rozmačkáme vidličkou a přidáme k máslu, můžeme ještě rozmixovat pro jemnější konzistenci. Potom podle chuti osolíme a znovu zamícháme.
Kuchařka: AnetaD