Rybí omeleta s Hermelínem

50
- reklama -

Suroviny
3 porce

2 kostky filé bez kostí
1 Hermelín
5 vajec
10 dkg nastrouhaného nebo na jemno nakrájeného Loveckého salámu
2 lžíce nasekaných bylinek (bazalka, libeček)
1 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu

  1. Filé nakrájíme na menší kousky, smícháme v misce s 1 vajíčkem , bylinkami, salámem a strouhankou.


    Zobrazit celý recept

  2. Dáme na plech do tvaru kruhu, na to položíme Hermelín nakrájený na plátky a rozklepneme 4 vejce.

  3. Posolíme, popepříme a zapečeme v troubě. Podáváme s hranolkami a čerstvou zeleninou.

Poznámka od kuchařky

Omeleta je focená na pánvi, ale doporučuji ji celou zapéct v troubě, kde jsem vše ke konci dopékala.