![Rybí omeleta s Hermelínem_5ff9f280e180a.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/rybi-omeleta-s-hermelinem_5ff9f280d1319.jpeg)
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 2 kostky filé bez kostí
- 1 Hermelín
- 5 vajec
- 10 dkg nastrouhaného nebo na jemno nakrájeného Loveckého salámu
- 2 lžíce nasekaných bylinek (bazalka, libeček)
- 1 lžíce strouhanky
Postup přípravy receptu
-
Filé nakrájíme na menší kousky, smícháme v misce s 1 vajíčkem , bylinkami, salámem a strouhankou.
-
Dáme na plech do tvaru kruhu, na to položíme Hermelín nakrájený na plátky a rozklepneme 4 vejce.
-
Posolíme, popepříme a zapečeme v troubě. Podáváme s hranolkami a čerstvou zeleninou.
Poznámka od kuchařky
Omeleta je focená na pánvi, ale doporučuji ji celou zapéct v troubě, kde jsem vše ke konci dopékala.
Kuchařka: misza