
- reklama -
Suroviny
- 4 střední brambory
- 1 uzená makrela
- 12 křepelčích vajíček
- sůl
- pepř
- lžíce másla
- asi 2 lžíce mléka
- Na trojobal:
- vajíčko
- hladká mouka
- strouhanka
- Na dip:
- svazek pažitky
- Majolka®
- 2 lžíce citronové štávy
Postup přípravy receptu
-
Brambory oloupeme, uvaříme do měkka a slijeme z nich vodu.
-
Přidáme do nich uzenou a vykostěnou rybu, rozmačkáme vidličkou a dochutíme.
-
Vajíčka uvaříme a oloupeme.
-
Ze směsi pak uděláme placku a vajíčko do ní zabalíme, obalíme v trojobalu a smažíme.
-
Na dip si rozmixujeme pažitku s citronovou šťávou a majolkou.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: terezicka1









