
- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 6 porcí rybího filé Maggi-rybí filety
- 1 šlehačka
- 8 brambor
- 1 pórek
- 1 malá brokolice
- grilovací koření
- 20 dkg eidamu
- 2 lžičky parmazánu
Postup přípravy receptu
-
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladit (nejlépe den předem), brokolici spaříme a rozebereme na růžičky, pórek nakrájíme na kolečka.
-
Porce ryby posypeme grilovacím kořením a 20 minut necháme odležet. Maggi-rybí filety smícháme se šlehačkou a necháme 20 minut odležet. Sýr nastrouháme nahrubo.
-
Ve vysoké pánvi opečeme na kolečka nakrájené brambory do zlatova, na ně položíme porce ryby, posypeme zeleninou a zalijeme směsí Maggi-šlehačka a dáme zapéci na 25 minut do trouby.
-
Vypneme troubu, pánev vyndáme a každou porci ryby posypeme sýry, vrátíme na 5 minut zpět do trouby, aby se sýr pěkně rozpustil.
Poznámka od kuchařky
Výborná příloha je rajčatový salát.
Kuchař: Radulinka6









