- reklama -
Suroviny
- 4 kostičky rybího filé
- 250 g listového špenátu
- 1-2 cibule
- 4 stroužky česneku
- olej
- sůl
- pepř
- 1 lžíce citronové šťávy
Postup přípravy receptu
-
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a necháme na něm zpěnit cibuli nakrájenou na proužky.
-
Po chvíli restování přidáme česnek nakrájený na tenké plátky a necháme rozvonět.
-
Vložíme kostičky rybího filé, zakápneme citronovou šťávou, lehce osolíme a opepříme a poklademe listy špenátu.
-
Podlijeme trochou vody, přiklopíme pokličkou a necháme 10 minut dusit. Pokud pokrm připravujeme na kvalitní nepřilnavé pánvi, nemusíme po celou dobu otevírat. Jinak pro jistotu v polovině dušení rybu pomocí podběračky odlepíme ode dna. Podáváme s libovolně upravenými bramborami nebo s rýží.
Poznámka od kuchařky
Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Kuchařka: petram