- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 6 ks rybího filé
- 1 malé lečo ( nebo rajčata a paprika)
- 1 kelímek sladké smetany
- 1/2 citronu,
- 3 stroužky česneku
- 50 g másla
- hladká mouka
- sůl
- zelená petrželová nať
Postup přípravy receptu
-
Filé pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 1 hod odležať.
-
Do zapekacej misy vložíme lečo zmiešané so smotanou a soľou.
-
Filé potrieme prelisovaným cesnakom, trošku osolíme, obalíme v hladkej múke, opečieme na masle a uložíme na lečo.
-
Poukladáme naň plátky masla. Pečieme v rúre na 180°C asi 15-20 minut. Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.
Kuchařka: tejaja