
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 ks rybího filé
- 1 čínske zelí
- 4 brambory
- 2 lžíce kokosového oleje
- 1 lžíce hladké mouky
- 1 lžička mleté červené papriky
- sůl
- kmín
Postup přípravy receptu
-
Múku a papriku zmiešame v tanieri.
Filé osolíme a obalíme v múke s paprikou. -
Zemiaky narežeme na tenké plátky.
-
Na širokej panvici rozohrejeme olej a na polovicu vložíme filé.
-
Na druhú polovicu panvice dáme plátky zemiakov, osolíme ich a posypeme rascou. Pražíme spoločne, pričom občas zemiaky otáčame a filé v polovici praženia otočíme na druhú stranu.
Upražené filé vyberieme na teplý tanier a udržujeme v teple. -
Na uvoľnenú polovicu panvice vložíme listy čínskej kapusty a pražíme ďalej, kým nezavädnú. Nezabudneme otáčať aj zemiaky.
-
Na tanier dáme opražené zemiaky, čínsku kapustu a navrch dáme filé.
Kuchařka: tejaja