
- reklama -
Suroviny
- 400 g rybího filé nebo jiná ryba
- 200 g fazolek
- 200 g hrášku
- 200 g bílého chřestu
- 2 stroužky česneku
- 1 cibule
- 4 tenké plátky másla
- sůl
- Dále:
- rajčata
Postup přípravy receptu
-
Pekáčik vymastíme a vysypeme strúhankou.
-
Do pekáčika dáme nakrájanú fazuľku a hrášok. Jemne osolíme.
-
Rybu potrieme prelisovaným cesnakom a osolíme. Uložíme na zeleninu.
-
Okolo rozložíme na kolieska narezanú cibuľu a na kúsky narezanú špargľu. Navrch rozložíme plátky masla.
-
Pečieme v rúre na 180°C domäkka.
-
Podávame so zemiakmi ozdobené paradajkami.
Kuchařka: tejaja