- reklama -
Suroviny
4 porce
- 400 g Pangasia (filety)
- 1 cibule
- 1 pikantní klobása
- 3 mrkve
- 1 menší cuketa
- 1-2 rajčata
- 2 vejce
- rajský protlak
- hermelín
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi osmahneme cibulku s nakrájenou klobáskou, přidáme nakrájenou zeleninu (mrkev je lepší předem povařená, aby byla dostatečně měkká) a protlak a podusíme, aby vše změklo.
-
Dno zapékací mísy vyložíme filetami nakořeněnými dle chuti a zvyku.
-
Rybu zakryjeme připravenou zeleninovou peřinou a zalijeme vejci. Dáme zapéct.
-
Před koncem pečení poklademe nakrájený sýr.
Doba pečení 20-30 minut.
Poznámka od kuchařky
Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nakrájené na kolečka.
Kuchařka: Kachorra