Ryba pod peřinou

96
- reklama -

Suroviny
4 porce

400 g Pangasia (filety)
1 cibule
1 pikantní klobása
3 mrkve
1 menší cuketa
1-2 rajčata
2 vejce
rajský protlak
hermelín

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi osmahneme cibulku s nakrájenou klobáskou, přidáme nakrájenou zeleninu (mrkev je lepší předem povařená, aby byla dostatečně měkká) a protlak a podusíme, aby vše změklo.


    Zobrazit celý recept

  2. Dno zapékací mísy vyložíme filetami nakořeněnými dle chuti a zvyku.

  3. Rybu zakryjeme připravenou zeleninovou peřinou a zalijeme vejci. Dáme zapéct.

  4. Před koncem pečení poklademe nakrájený sýr.
    Doba pečení 20-30 minut.

Poznámka od kuchařky

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nakrájené na kolečka.