
- reklama -
Suroviny
8 porcí
- 8 plátků hovězí roštěnky
- Marináda:
- 250 ml oleje
- 1 malá majonéza (100 ml)
- 1 polévková lžíce solamyl
- 2 velké stroužky rozmačkaného česneku
- 1 kávová lžička grilovacího koření
- 1/2 kávové lžičky přípravku koření KŘEHKÉ MASO – nemusí být
- 1/2 kávové lžičky koření 7 pepřů
- trochu sojové omáčky
- 1 kávová lžička majoránky
Postup přípravy receptu
-
Suroviny na marinádu rozšlehat.
-
Roštěnky naklepeme, osolíme, namáčíme v marinádě a skládáme na sebe do misky.
-
Roštěnky musí být zalité marinádou. Přikryté necháme do druhého dne uležet.
-
Na pánev dáme trochu oleje, přidáme olej z marinády a roštěnky opečeme.
Jako příloha brambory,hranolky.
Kuchařka: eva hubova