
- reklama -
Suroviny
2 -3 porce
- 2 delší plátky roštěnce
- 3 cibule
- plnotučná hořčice
- 2 větší žampiony – nemusí být
- sůl
- pepř
- sádlo
- vývar
- 2 sáčky rýže
Postup přípravy receptu
-
Naklepeme maso, rozdělíme každý plátek na dva kousky. Osolíme, opepříme, potřeme hořčičí.
Cibule a žampiony nakrájíme na plátky, 1 cibuli necháme syrovou na ozdobu. -
Na sádle zprudka opečeme maso, dáme stranou, a na výpeku osmažíme cibuli. Přidáme maso a žamppiony, podlijeme vývarem a na 20 min dáme do papiňáku.
-
Mezitím uvaříme rýži.
-
Po uvaření maso vyndáme, zbytek rozmixujeme a zahustíme (vodou s moukou). Vrátime maso, dochutíme a na maso nasypeme syrovou nakrájenou cibuli.
Kuchařka: Vadra









