
- reklama -
Suroviny
- 4 plátky roštěné
- 10 dkg Nivy
- 2 dcl smetany ke šlehání
- Kremžská hořčice
- francouzská hořčice
- pepř
- cibule
- česnek
- sůl
- Worcesterová omáčka
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Plátky roštěné odblaníme a rozklepeme na tenko.
-
Vetřeme do nich po jedné straně trochu česneku se solí a worcesterem.
-
Na druhou navršíme rozdrobený sýr, přeložíme a okraje sklepeme, až vznikne kapsa. Jemně posypeme pepřem a a smažíme na středním ohni na oleji. Cibuli nasekáme velmi jemně a krátce zpěníme na másle.
-
Zalijeme šlehačkou a necháme přejít varem. Přidáme lžíci kremžské hořčice, a pár kapek ostré francouzské hořčice. Necháme zhoustnou a touto omáčkou přelijeme usmažené roštěnky. Podáváme s rýží.
Kuchař: toprecepty.cz