Roštěná plněná Nivou

63
- reklama -

Suroviny

4 plátky roštěné
10 dkg Nivy
2 dcl smetany ke šlehání
Kremžská hořčice
francouzská hořčice
pepř
cibule
česnek
sůl
Worcesterová omáčka
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Plátky roštěné odblaníme a rozklepeme na tenko.

  2. Vetřeme do nich po jedné straně trochu česneku se solí a worcesterem.

  3. Na druhou navršíme rozdrobený sýr, přeložíme a okraje sklepeme, až vznikne kapsa. Jemně posypeme pepřem a a smažíme na středním ohni na oleji. Cibuli nasekáme velmi jemně a krátce zpěníme na másle.

  4. Zalijeme šlehačkou a necháme přejít varem. Přidáme lžíci kremžské hořčice, a pár kapek ostré francouzské hořčice. Necháme zhoustnou a touto omáčkou přelijeme usmažené roštěnky. Podáváme s rýží.